muista päivittää lääkelistasi

Apteekissamme on jaossa tyhjiä lääkelistapohjia, joihin voit täydentää oman lääkityksesi. Tervetuloa hakemaan!

Voit saada listan myös sähköisenä, jolloin voit helposti muokata sitä kotikoneellasi aina kun lääkityksessäsi tapahtuu muutoksia.

On tärkeää, että sinulta löytyy ajantasainen lista, koska reseptikeskuksen tiedot eivät välttämättä vastaa todellista lääkitystäsi. Osa lääkkeistä ei välttämättä ole käytössä tai on käytössä vain tarvittaessa. On myös mahdollista, että suullisesti saatua ohjetta ei ole korjattu resepteihin. Luontaistuotteet ym. eivät näy ollenkaan reseptikeskuksesssa.

Helpotat terveydenhuollon henkilökunnan työtä, kun voit heti vastaanotolla antaa ajantasaisen listan ja myös päivystystilanteessa sellainen on hyvä olla olemassa siltä varalta, ettet itse kykene ilmaisemaan käytössäsi olevia lääkkeitä.