Lääkehoidon päivä 21.3.2019

Tunnetko lääkkeesi? Onko sinulla ajantasainen lääkelista? Jos epäröit kummankaan kysymyksen kanssa, niin nyt on aika toimia!

Tänä vuonna Lääkehoidon päivän teemana on “Tunnetko lääkehoitosi tavoitteet?”. Ajantasainen lääkelista on korvaamaton apua esimerkiksi ensiavussa ja iso apu lääkärin vastaanotolla.

Jos sinulla ei vielä ole ajantasalla olevaa lääkelistaa, autamme apteekissa sinua laatimaan sellaisen. Kirjaa lääkkeet ylös ja tule apteekkiin, niin laaditaan yhdessä sinulle havainnollinen ja selkeä lääkelista, jota voidaan myöhemmin tarvittaessa päivittää. On tärkeää myös tietää, minkä vuoksi mitäkin lääkettä syödään. Tiedäthän jokaisen lääkkeesi käyttötarkoituksen ja ominaisuudet? Jos epäröit, niin selvitetään nekin yhdesssä!

Lisää tietoa Lääkehoidon päivästä löydät oheisesta Internet-osoitteesta.